webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi incelerseniz hikayelerinden gerçekliğini anlarsınız. türkiyedeki ucuza satılan omega3 lern hangi denizden cıkarıldığı belli değil, eczanedeki satılan ürünlerin içindeki değerlerin azlığı bunu kanıtlıyor zaten. ben konuda bilerek verdim değerleriki burda satılan ürünlerle kıyaslama yapılsın. işe yaramayan bir omega kullanacağıma böyle bir firmadan almayı doğru buldum. 2 aydır kullanıyorum ki öneriyorum fırsat cıkınca karşıma diğer arkadaşlar faydasını görsün istedim bende aldım çünkü.
Eczanede satılan hangi ürünlerin değerlerinin azlığı açar mısınız? Hangi firmaları zan altında bıraktığınızı bilemedim. Sanki bu ürünün değerlerini Sağlık Bakanlığı mı onaylıyor?))) Bu tür ürünlerin testleri dıaşrda yaptırılıyor. Bu yüzden de güvenilir firmalardan alınmalı. Bunların hepsi maalesef ki Tarım Bakanlığı onaylı ürünler. Sırf bu yüzden bilinmeyen kaynaklardan fiyatı ucuz yazıldı diye alırken iki defa düşünmeli vatandaşlarımız. Bağışıklığınızı güçlendireyim derken kimsenin sağlığından ve parasından olmasını istemem. Naçizane uyarımdır. Bu tür ürünleri Amerika'da FDA onaylamakta. Bilmeyenler için hani şu aşılara da onay veren kurum. Ne yazık ki ülkemizde bu durumun üstüne düşülmemekte henüz.