Merhaba genelde python da kullanıyorum ama mantığı şöyle olabilir. Linkleri bir listeye atayıp. Listeyi parçalayıp döndüreceksin. Döngü içindede sleep ile uyutacaksın bukadar.
string bir liste yap url adreslerini listeye ekle.
bir tane for döngüsü kur.
for ( int i = 0 i<10 i++)
{
sleep(istenenbeklemesüresi)
webbrowser.navigate(string[i]);
}
tabi bu kodları multi tasking ile kurarsan değişimi de görürsün. aksi halde form donacağı için browser i göremeyebilirsin
Linkleri bir dizi veya listbox içerisinde tutabilirsin hemen sonrasında bir loop ile dizi ve elementin itemleri içerisinde dönerek her linki alıp açtırırsın her iki link arasında thred sleep ile bekleme yapabilirsin ancak bu ui renderingde sorun çıkarabileceği için saniye cinsinden parametre alan bir bekleme metodu yapabilir ve onu kullanabilirsin.Bunlara ek olarak standart webbrowser yerine geckofx veya selenium kullanman stabilite açısından daha efektif olacaktır.
döngü içinde timer kullanarak yapabilirsiniz.
int co = listBox1.Items.Count;
for (int ii = 0; ii < co; ii++)
{
webbrowser1.Navigate(listbox1.Items[ii].ToString());
Task.Delay(1000);
}Bu şekilde yapabilirsinz
Bir genel degisken belirle zamansay adinda ardindan bir timer ac ve timer interval 1000 olarak ayarla. Daha sonra zamansay++ olarak tek tek arttir. İstedigin saniyelere geldiginde if yapilari ile sitelerde dolastir. Ornegin if zamansay 10 olursa su siteye git zaman say 15 olursa su siteye git gibi. Egerki zamanlarin sabitse 5 ornegin veya 10 yine ayni sekilde if zamansay 5 se su siteye git ve zamansay icine 0 ata bu dongu mantigi olusturcaktir. Sleep koyarsan o bekleme süresinde form donar ben sevmiyorum. Sleep alternatif await task.delay kullanabilirsin.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim