Acımasız ve kıskanç dolu yorumları okuduğumda. Maalesef bir kez daha bu ülke vatandaşlarının kendi içinden çıkanı eleştirmekten daha öte yersiz kötülediği gerçeğini iliklerimde sonuna kadar hissettim.
Öncelikle projenin yazılımcıları kimdir, referansları nedir bakmadan; kötülemek çok yanlış. Bu projenin arka tarafında ülkemizde sayılı ve aşırı yükte dahi down olmayan streaming hizmeti sunan erstream var. Bu sektörde oldukça tecrübeli ve bol referanslı bir firma.
Referansları arasında bein media, Turkcell, Vodafone TV, Fox Play, D-Smart Go gibi işler var.
Evet tasarım sizce kötü olabilir ama bence yeterli düzeyde ve geliştirilemeyecek bir konu değil. Belli ki zaman dardı ve ortaya olabildiğince hızlı ürün çıkartmak gerekiyordu. Çünkü kimse projesinin halka kırık linkle yada düzeltilmemiş şablon yazılarıyla açılmasını istemez. Proje için daha önce anlaşılan ekip belki testlerde başarısız olundu ve daha önce bahsettiğim erstream son anda dahil olmuş olabilir. Bir çok sebep olabilir ama bu kimseye acımasızca yorum yapıp, eleştiriden öteye kötüleme yapma hakkını vermez.
Ben işi beğendim ve dünyanın bir çok ülkesinde medya özelinde başarılı işleri olan bir medya grubuna sahibiz. Yurt dışındaki başarılarda düşünüldüğünde, bu projenin ülkemizden fonlanıyor olması bile ayrı bir gurur kaynağıdır. İçerik konusunda ise zamanla bilinen diğer platformlarla yarışacak kaliteli yapımlar göreceğimizi düşünüyorum.
Projenin arkasında sağlam bir firmanın olması kötü başlayıp güzelleştirileceği anlamına gelmiyor. Bence bu konuda yanlışınız var. Tasarım ve front end konusunda eğer incelediyseniz gerçekten kötü. Ben inceledim. Basmış geçmişler diyebilirim.
Hızlıca bir şeyler ortaya koymaya çalışmış olabilirler, biz de yeri geldiğinde hızlıca bir projeyi ayağa kaldırmaya çalışıyoruz ama bu şekilde değil ya

Proje çıkmadan önce ben de takip ediyordum merakla kaliteli bir iş bekliyordum, hayal kırıklığı oldu. Bekli içerikler kaliteli olabilir bunu göreceğiz ama sunum şekli birçok kişiden eksi puan aldı.