merhaba, sizinle 3 gün boyunca konuştum yardımcı olmaya çalıştım. ama siz deneme trafiği dahi göndermediniz. yaptığınız redirect linklerimizin ana dizinine girip form doldurmanız.. link kısaltma sitelerine çalışan yaşı küçük arkadaşlarla uğraştığınız için onlar gibi alıngan bir tavrınız var hesabınızı kapattığımız için .. böyle basit şeylerle vakit harcıyorsunuz.
evet o akıl ve pozitif iletişim gücü keşke sizde olsaydı. yaa bunlar aracıdır diye düşünüp bize ait olan formu doldurmazdınız ...
Vakit harcama sebebim zaten yapılan davranışın çok "basit" olması. Ortada bir sorun var ise herkes görmeli, herkes bilmeli, ona göre önlem almalı. Yorumda ve skype'da gerekli açıklamayı yaptım değil mi? İnsan gelip; "Güzel kardeşim böyle bir şey gördük, hayrola?" diye sormaz mı? Biz gerekli açıklamayı yapalım ondan sonra kapatmak istiyorsan yine kapat. Günlük 20k popup tıklaması alan bir sitenin reklamını bir anda habersiz kapatamazsın sen. Bunun savunulacak hiçbir yanı yok. Bu konu bu kadar yeter, mutlu yıllar