Hala iyi niyetli bir şekilde ilk günlerde olur diyenler var bitiyorum bu realistliğe. Onayları yapmak istedim email doğrulama maili geldim başarılı uyarısı verdi ancak profilde hala onaysız görünüyor sms zaten imkanı yok gelmiyor. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz diyor iptal et diye bir seçenek yok. Yardım linkine tıkladım belki oradan bir bilgi bulurum diye sayfa hiç alakasız bir sayfaya yönleniyor. Özetle küçük esnafın bizim yeğen anlıyor bu işlerden o yapıyor dediği web sitelerinden daha kötü olmuş. Acun bu muhtemelen bir süre iptal et butonunu öyle bir yere koyacak ki insanlar bulana kadar birkaç aylık üyelik almış olacaklar gibime geliyor. Exenn hiçbir zaman içimin kaynamadığı bir platform olmuştu. Ancak Konuşanlar ve Burçin Terzioğlu hayranlığım nedeniyle Hükümsüz dizilerini merak ettiğim için deneme aboneliği başlatayım dedim ama olmamış bu iş. Bunlar torrente düşer oradan da izlemeye devam ederiz yapacak bir şey yok. Paramızla rezil olmaya değecek bir platform değil Exxen. He bir de bu aboneliği nasıl ve nereden iptal edebiliyoruz bilen varsa söyleyebilirse çok sevinirim.