Mesela eşleşme oranı değişiyor mu hocam? Ben sorayım eskinden facebook ile birlikte kullanmıştım admob u ama bir faydasını görememiştim.
Unity ads dışında farklı birşey kullanmadım. (fb, startapp vs bilgim yok) Uzun süredir de kullanmıyorum fakat raporlara bakayım dedim, sanırım artık 90 gün öncesini göstermiyor o yüzden verileri paylaşamıyorum. Unity tarafında deneme yapacaksan admob ile birlikte değilde direk unity reklamlarını minimum 2-3 hafta test etmeni öneririm. Ben kullandığım dönem de admob tarafında reklam gösterilemediğinde direk unity reklamları gösterilsin diye ayarlamıştım (bu şekilde çok fazla bir beklentiye girmemek gerekiyor, çünkü özellikle ödüllü reklam da fail olasılığı o dönem de çok azdı eşleşme admob tarafında %98'di yanlış hatırlamıyorsam zaten) sonradan politika ihlalinden dolayı reklamlar tamamen kapatıldı ve unity tarafında gün geçtikçe artış olduğu için 2 aylık unity kazançlarını paylaşıyorum. bknz:
https://prnt.sc/wdo4cs (dediğim gibi eski veriler gösterilemediğinden ve hatırlayamadığımdan istatistik paylaşamıyorum.)