Ben yapiyorumculardan bikan arkadaş şunu kafana iyi sok biz bu işten ekmek yiyoruz ve kimseye günlerce kafa patlatip buldugum seyi bedava anlatacak kadar aptal degilim.Ondan sonra herkez reklamci oluyor.Bana laf vuracagina once kiminle muhattap oldugunu anla .su an reklam hesabi satanlarin vs cogu benden onceden hesap alanlardir.Oldu olacak ibani da paylasalim ne dersin ? Kendinizi cok uyanik saniyorsunuz herhalde. Kendiniz arastirin bulun.Cok kisiye yardim ettim ne oldu biliyor musun gitti 1 gun sonra satis konusu acti. Soyleyeceklerim bu kadar.İyi forumlar. Konuya son mesajim.kimse alinti falan yapmasin beni. 30 yasindayim ve 10 yildir bu islerle ugrasirim. Ergen muhabbetine girmeyin benimle. Zamanimiz degerli.
Değerli vaktinizi gidip satış konunuzda veya müşterilerinizle harcayın o zaman insanları aşağılayarak satış yapmaya çalışmayın. Profesyonel işler neyse de ufacık Bi sorunun altına eğitim reklamları atmaktan vazgeçin gerçekten herkesin midesi bulandi artık. R10 sizin mülkünüz değil tüm konu başlıklarında beN suyum ben buyum banane arkadaşım kimsen kimsin yardımcı olmayacaksan neden kalabalık yapıyorsun
Git google de facebook ta dilediğince reklamını yap istersen sabit al banane yani senin kim olduğun beni inan ilgilendirmiyor ben dileyen herkese ücretsiz yardım ederim müslüman insaniz sonuçta insanların zaaflarını paraya çevirme peşinde değiliz