Kasadan Carrefour kart alabiliyormuyuz ? Hemen aktif oluyormu ? Migros gibi kampanyayı karta tanıtmak gerekiyormu ?
Evet, Migros ve Carrefoursa'larda kasadan direk olarak kart satın alabilirsiniz. Kart'ı kasadan satın alırken, Cep Telefonu numaranızı paylaşmanız yeterli oluyor. Kart'ı o an hemen kullanabilirsiniz.
Eğer bir sonra ki alışverişde kartınız yanınızda olmasa bile, Kasiyere cep telefonu numaranızı söylemeniz yeterli, kart yerine geçmekte.
Kart'ın 1 Ay veya 15 gün geçerlilik süresi var, kart'ı aldıktan sonra size bir sms geliyor, o SMS'e girip bilgilerinizi doldurmanız gerek. İsim Soyad, Yaş, Ceptelefonu gibi bilgiler. Böylece kartın sahip bilgileri tamamlanmış oluyor.
15 gün veya 1 Ay içinde bu bilgiler girilmediği takdirde kart otomatik olarak iptal oluyor. Eğer bilgilerinizi girerseniz, kart size ait oluyor. İptal söz konusu olmuyor.
Ben konuyu ciddi anladım maksat dalga imiş herhalde neyse burada paylaşmayız ...
Yok hocam sıcak fırsatlar kategorisinde, mevcut indirimler paylaşılıyor zaten.
Açıkcası indirime ek indirim yapılandırmanız hoşuma gitti, bu konuda aklıma gelen ilk yer DH Ölücüleri oldu.
O yüzden İroni yaptım, fırsatı değerlendirmeniz takdire şayan. Bu tarz paylaşımları görmek hem mutlu ediyor, hemde biraz gülümsetiyor

Forumda ki arkadaşlarda, bu kategoriden oldukça yararlanmakta

Bu tarz indirimleri paylaştığınız için biz teşekkür ederiz sizlere.