ironik olarak söylemistim, bunu anlamamissiniz yaptigim
ilk tas alintisini da mi anlamadiniz?
siz teorik olarak birseyler söylüyorsunuz.
evet isteyenler arkadasin söylediklerini yapabilir, cok iyi fikir bu, daha önce kimsenin aklina gelmedi.
söylediklerimiz arasindaki fark ben yillar icinde müsterilerimin yaptigi gercek tecrübelerden bahsediyorum.
denediler, binlerce euro ceza/masraf ödendi, adamlarin parasi vardi ödeyebildiler.
su forumda üc kurus kazanmaya calisan insanlari böyle asiri riskli yöntemlere sevk etmeden önce lütfen biraz daha düsünün.
Müşterileriniz belli başlı durumalar ile karşlaşmış olabilirler.
Ortada yeni bir durum var oda tl hesap açılmaması.
Ancak döviz hesabı açarak google a mail yoluyla iletişime geçilerek bu konu anlatılıp ödeme şeklinin döviz olarak çevrilebileceği neden sizin müşteri deneyimleriniz de yok.(eminim bu bilgiyi artık sizde kullanmayaca çalışacaksınız.)
ancak bizim deneyimlerimizde var ve teorik değil.
Ek olarak ilgili ülkedeki şirket açmış kişilerin muhasebecilerine ulaşırsan payoneer nasıl işlediklerini ve rapor ettiklerinide detaylıca anlatacaklardır.
bunlar riskli işler değiller orda şirket açan bu işin muhasebesini tutanla bunları istişare etmeden tabiki yapmayacak.
ek olarak hazır şirket satın alınarak tl hesablı şirket sahibide olabilirsiniz.
varlık barışı ilede paralarını şuan çok rahat tr ye taşıyabilirler kktc de şirketi olan arkadaşlar.
sizin geçmiş yılda duydugunuz bir takım bilgiler var ancak yeni değiller tahmimce.
kktc denetimleri sıkılaştırdı. size orda bu desteği verecek kişiye yapacağınız işi anlatırsanız. adsense admob youtube ise. seve seve yardımcı olacaktır.
bu sanki kolay bi şekilde yapılacak bişeymiş gibi insanları tehlikeli işlere teşvik ediyormuşum

bunu yapabilmek için zaten merak etmeyin tek bilgili kişi siz değilsiniz mutlaka açacakları ülkede gerekli araştırmaları yapar ona göre kararlarını verirler.
en azından ordata benım müşterimin müşterisinin yakın arkadası dedikodu gibi bir bilgiden yola çıkmaz kendi araştırmalarını yaparlar.
bize benzer sorunlara çözümlerle gelin olmazlarla değil.