ByRecep77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu temanın farklı bir versiyonu bizde mevcut temayı aktive eklentiler konusunda uyarı verir bunları eksiksiz kurduktan sonra sisteminiz demo import ederek birebir kurulum yapabilirsiniz. Sorun yaşarsanız yazmanız yeterli.
Recep bey kısaca siteden beklentimiz şöyle
Site genel olarak öğrencilere açık olacak olsa da genel olarak öğretmenlere yönelik olacak.

Dersin ana tanıtım sayfasında kısa bilgilendirme, ders ile ilgili plan(pdf), işlenme yöntemleri, kazanımlar gibi çeşitli dökümanlar sunulacak.

Derse ait her konu başlığı içerisinde ise
Youtube için her konuya ait videolar çekilecek, bu videolar siteye yüklenecek. Videonun altında makale tarzında yazılı anlatım bulunacak.
Ayrıca her konuda video ve makale dışında kazanım listesi, örnek sunu, çalışma soruları bulunacak. (Dosyalar pdf, pptx ve docx şeklinde olacak)
İlk etapta sitedeki tüm videolar üye olmayan herkese açık olacak ama paylaşılan dökümanlar üyelere özel olacak.
İlerleyen dönemlerde gidişata göre (umulan gerçekleşirse tabiki) ders ders veya tüm dersler şeklinde satış olabilir.

Uzun uzun yazdım kusura bakma, derdimi eksik anlatmayayım diye.

Kullandığınız versiyonun linkini, bu isteklerimize göre tavsiye edip etmeyeceğinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Herkes için iyi bir 2021 olur umarım