Az kaldı yazılım hariç her işi yapmaya razı olacağım ben de... Yerleştikten sonra eleman sıkıntısı çekersen bana yazabilirsin
Tabi ki hocam yazarım
Hayırlı olsun hocam süt terayağ bal gibi ürünlerde ekleyebilirsin.
Hocam yoğurtta çok güzel para var size tavsiyem evlere hizmet şeklinde de bunu yaparsanız yoğurtla başlayıp süt terayağ ve sebzede satabilirsiniz. Benim tanıdığım vardı bu şekilde şuan baya geliştirdi kendini aracını büyüttü sebze ve meyvede satıyor müşterilerine
Şuanlık ilk adımda evlere teslim yumurta satışı yapacağım sonrasında yanına süt süt ürünleri meyve sebze ekliyerek yavaş yavaş ürünleri çoğultmayı düşünüyorum .
Hocam hayvancılıkta ve çiftçilikte para var ama şöyle var; Şu an çiftliğimiz (
https://www.youtube.com/watch?v=pIcJH64foNU&t=71s) ve bin dönüm tarlamız var. Bu şekilde evet çok fazla para var. Çiftliği kurmak 300K 70 büyükbaş hayvan var en az 700K (tarlaları yazmıyorum onlar milyonları geçiyor) Hayvanların yeme ihtiyaçları için 100 dönüm tarla ekiyoruz. (100 dönüm tarla satın almaya kalksanız en az 10k'dan 1 milyon TL) yemi dışarıdan alsanız çuvalı 95 TL (sürekli zam geliyor) Eğer bu kadar tarlamız olmasa hayvandan iyi kar sağlayamazdık. O yüzden her şeyi hesaba dahil edin derim.
Bizimde dediğim gibi 40 dönüm tarlamız var ve akrabalarımın tarlasını başka kişiler ekiyor toplam 120 döneme yaklışıyor hepsini ekersen karşılıyabilceğimi düşünüyorum