Binance yeni Yıla BUSD'de 20.000 $ 'lık bir hediye ile başlıyor ve siz de katılmaya davetlisiniz.
Altı şanslı kazanan için üç ana ödül ve başarılı şekilde katılan diğer herkes için BUSD'de kalan 14.500 $ 'dan bir pay hazırladık.

Herkes kazanan olacak!

Görevler:
  • Binance Buy Crypto'da kredi / banka kartı ile kripto cinsinden 20 BUSD eşdeğerini satın alın . (31 Aralığa kadar Alım satım komisyonu yok)
  • Yerel para biriminize eşdeğerde 20 BUSD veya daha fazlasını eklemek VE yatırılan fiat'ı kullanarak bir kripto satın alma veya toplam en az 20 BUSD'lik spot ticaret tamamlamak için Fiyat Deposit kullanın .
  • Şanslı çekiliş tamamlandıktan sonra Binance, ödülleri alan şanslı kazananları bilgilendirmek için bir e-posta gönderecek.
  • BUSD ödülleri, promosyon sona erdikten sonra 2 hafta içinde alıcıların Binance spot cüzdanlarına tahsis edilecektir.
  • Kullanıcılar, Hesap Merkezi> Cüzdan> Dağıtım Geçmişi'ni seçerek ödüllerini görebilir .
KISACA 20 BUSD ALACAK İTİBARİ PARA YATIR (NAKİT PARA)
20 BUSD AL
20 BUSD İLE HERHANGİ BİR KRİPTO PARA SATIN AL VE ALDIĞIN KRİPTO PARAYI TEKRAR SAT
HEPSİ BU KADAR.

Bu işlemleri yapan herkese ödül dağıtılacak.

Haydi hemen üye ol 2021/01/04 10:00 tarihine kadar geçerli bu fırsatı kaçırma

Arkadaşlar sistem birbirimize yardımcı olmamızı teşvik ediyorken refsiz kayıt olmak kimseye kazandırmaz lakin refli kayıt iki tarafa da kazandırır.
Lütfen referanslı kayıt değerlendirelim rica ediyorum.

Üye olmak için linkte tıklayın:

REFLİ: KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

REFSİZ: KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ