Arkadaşlar güzel bir eğitim platformu kurduk; fakat kitlelere ulaşamıyoruz. Ne yapabilirim? Uygulama falan var mıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim.
öncelikle biraz bilgi verelim.
eğitim sektörü çok zor bir sektördür.Ama en çok kazançlı sektörlerden biridir.Öyle paralar dönüyor ki inamazsiniz.Genel olarak herkes orkun ısıtmak,kafalar gibi kanalların en çok para kazandığını düşünür ama öyle değil
ramazan yetkini bilirsiniz büyük ihtimal şuan en çok para kazanan insanlardan biri.Bir kaç yıl önce yıllık kitap satışı 1 milyon civarıydı simdi daha fazladır.
Eğitim kanallarında asıl kazanç kitap satışı,deneme satışı,ders paket satışı...vb. Bir çok yöntem var. Normal 50k aboneli bir kanal belki asgari ücret civarı kazanırken eğitim kanalları rahat 20k üstü kazanabilir (deneme satışı,paket satışı..vb.) kanal büyüyünce çok daha fazlasını kazanır.
Daha önce bir eğitim kanalına danışmanlık hizmeti vermiştim.proje çok güzeldi hocaların güzel potansiyeli vardı. Selin hoca,bekir avşar gibi kanallarla çok yakın aboneye sahiptik.Ama bir sorun vardı hocalar tembeldi

hocalara video çektirmek için yalvarıyordum resmen ama adamlar tembel

bunun büyük ihtimal sebebi özel derslerinden iyi kazanmalariydi.(sonradan özel ders işleride kötü gitti)Youtube işine önem verseler uzun vadede hayvan gibi para kazanacaklardı.(sonradan pişman oldular ama tekrar düzen kurulması mümkün değildi) güzelim proje boşa gitti.(bende ayrıldım zaten) ki kanalı çok ucuz fiyatlara (benim aldığım ücret) 1 yıl gibi sürede 25k aboneye çıkmıştı kanal.
Eğer sağlam güzel bir ekip oluşturduysanız öncelikle sakın pes etmeyin.cidden çok büyük paralar dönüyor çok basit bir örnek 1 kitabın çoklu alımlarda maliyeti bundan 3 sene önce 7 tl şimdi diyelim 10 tl olsun kitap satışları40 tl başlıyor.kendi kitabınızı satarsanız(diyelim yılda 40k-50k kitap satsaniz çok güzel kazanç bırakır) tabi bu uzun vadede olacak şey.
Proje gerçekten devam edecekse 3-5 ay sonra bırakılmayacaksa size uygun bir fiyattan danışmanlık hizmeti verebilirim.