Yeter bu ben yapıyorumculardan yardımcı olamayacaklarsa kendilerini bu kadar övüyorlar neden her başlıkta anlamıyorum ben biliyorumculardan konulara birşey yazasım gelmiyor. Madem biliyorsunuz bu kadar problem yasayan insan var biraz yardımcı olun çözsünler sorunlarını forum değil e tüccaret sitesi olmuş iyice bu konular kaç haftadır dönüyor biliyorum diyen çok ufacık yardımcı olan yok.
Bilgi paylaşmak kutsaldır paylaştıkça çoğalır.
Oncelikle bu yontem kesin demiyorum ama 3 hafta problem yaşamış biri olarak kendimce geliştirdiğim yöntem. Yapın kesin olacak değil denemek isteyen olursa diye yazdım. Bende 4 reklamdan 1i Kesin ilke ihlali alıyor
Ama check alması sizin temp dosyanızın temiz olmamasından kaynaklı.
Şimdilik böyle uğraşıcaz inşallah bu sorunlar düzelecek facebook eski haline dönecek.
(Kart tam girerken sürekli hata verip ilke alıyorum diyenlere)
'' Arkadaşlar temp temizleyin, ardından appdata içinden google klasörünü silin.
Temiz bir tarayıcı acın portable tarzı olmasın normal bi tarayıcı kurun temiz.
Temiz bi mobil ip alın (uçak modu ac kapat).
Tmac Programı ile mac id değiştirin.
Hesaba girin bi 10 15 dk video izleyin gezinin çerezlensin.
Gönderi beğenin bot gibi saldırmayın ama yavaş yavaş gezinin.
Sayfa yoksa sayfanızı açın. 2 3 Dakika daha gezinip,
Ardından girip reklam yöneticisinden faturalandırma kismindan sanal değil orjinal master card olan bi kartı kart üzerinde yazan isim soyisim ile ekleyin.
Ardından reklamı çıkın.
Bu şekilde ilke ihlali almayacaksınız.
Ayrıca verim alanların olduğu ama benim deneyip sonuç alamadığım bi yöntem daha var.
Business suite mobil aygıta indirin
Business suiteden girip ödeme yöntemi ekleyin.
Mobil cihazlar pcye göre daha çabuk yakalanır
Bu sebeple nox tarzı bir emülatör ile yapmanız daha mantıklı.
Sorusu olan herkesin sorusunu cevaplarım
Önemli bir iki not kullandığınız hesap 2017 2016 olsun aktifliği olan hesaplar olsun şansınız yükseliyor.
Hocam o kadar yazmışsında baya saçmalamışsın ne alaka bunla ben bu methota çöp diyorum şuan