Yıllardır kullanılan ürünlerini ne oldu da 2020 de hatırladı? Niyet ve amaç başka arkadaşlar. Bu konuda samimi olan bir sanatçı, sosyal medya hesaplarından duyurur, der ki karikatürlerimizi paylaşan websitelerinden kaldırmalarını aksi halde dava açacağımızı bildiriyoruz. Sonra bu r10 da ne bileyim orada burada konu olur, insanlar kaldırır, amacın buysa hani. Kaldırmayana açarsın davanı. Tabi ki bunu yapmak zorunda değiller ama şu son yaptığı açıklamayı da yapmasınlar o zaman.
Ben sitemin içeriğini başka bir sitede görünce iletişime geçerim kaldırın lütfen diye, kaldırırlar genelde ve bir daha kullanan da görmedim. Pat diye suç duyurusunda bulunup yakasına yapışmam 10 bin 20 bin diye. Çok fazla site alıntı yapmışsa yani o derece ünlüysem yukarıdaki açıklamayı yapardım forumlardan veya twitterdan falan.
Şu saatten sonra ben dahil bir çok karikatür seven kişinin gözünde bitmiştir. Kitap fuarlarında en az 100 tl lik alışveriş yapardım bunlardan, bir daha önlerinden geçmem. Bu işten uzun sürede zararlı çıkacaklar zaten.