KKTC hala geçerli bir yol banka hesabı açmak sorun ancak artık TL hesabı açma gibi bir zorunluluğunuz yok bankalar döviz hesabı açıyor. google amcada bu durumu anlayışla karşılayıp kktc şirketinize gelecek parayı döviz cinsine çeviriyor. kktc de şirketi olanlar şuan paraları varlık barışı ile çok rahat tr ye aktarabilirler.
dünyanın neresinde şirket açarsanız açın zaten parayı aktarmak problem kktc özel durum değil. x ülkede %5 vergide ödesen tr de incelenip kesinti yapılma olasılığı var.
genelde parayı cepte getiriyorlar yada şirket kartıla harcama yapıyorlar.
3-5bin geliri olanalar için bu tabiki zararlı olacak zaten kktc şirket açmak masraflı iş. açık şirketide satın alabilirsiniz banka hesabı vs uğraşmamak için oda baya patlar.
hadi bi tık öteye taşıyalım

diyorsunki kktc de olan hersey sanki tr de oluyormuş gibi.
o zaman git kktc de açacağın şirkete payoneer hesabı aç

bir gün payoneer incelenirseyide bertaraf etmiş olursunuz. kktc deki muhasebeci payoneer gelirlerini işleyip bildirimde bulunabilir isterseniz. parayı getireceğiniz zaman için doğru zamanları kollamalısınız örneğin varlık barışı.
kktc yi sıkı denetime aldılarda siz adsenseciler youtube çular sizi pek ilgilendirmez siz yasal olmayan bir iş yapmıyorsunuzki denetime girsenizde bişey çıkmaz.
forexciler var onları kaçırdılar kıbrıstan bu denetimlerle.
"Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış" sözünü hatirladim.
Herkesin bir fikri var.
Teoride hersey okay, umarim zamani geldiginde pratik tecrübelerinizi de paylasirsiniz.
Ben bu alanda calisan bir uzman degilim.
Yillar önce de Adsense ile ilgili uyarilar yapmistim, linc etmekten beter ettiler, oysa adsense ile isim olmaz, sektörden uzagim, insaniyet namina bilgimi paylasmistim.
Aradan zaman gecti, devlet konuya el atinca, zamaninda "öyle sacma sey mi olur alüminyum" diye mesaj atanlar "abi sen bisey diyodun, simdi naapcaz?"a bagladi.
Dayanamadim, yasananlari unuttum ve yine gerekenleri söyledim.
Ne oldu biliyor musunuz?
Yine yaramadi.
Tövbe etmedim ama bir daha karismama karari aldim.
Bugün konuyu gördüm istemsizce yazdim.
Adim adim eski konuya benzemeye basliyor.
Ben hazirim.
Ilk tasi en günahsiz olaniniz atsin.