tuncaslann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostuma katılıyorum eger elinizde 1 adet bilgisini aldığınız bir ilerleme yönteminiz varsa bugun değilse yarın kesinlikle tıkanacaksınız burada daha cok tecrübeli ve bilgisi cok olan ekmek yiyecek gibi duruyor bir süre çünkü görünen o ki herkes birbirinede suc atmaya cok meyiilli o yüzden yorumumu bu noktada biraz daha kendime saklıyorum.
Şuanda alan cok güzel almakta yeterki tecrübesi ve bilgisi olsun lakin yeni baslayan arkadaslarımız için bu işlemler biraz zor olabilir
Ben ne yaptıklarını söyleyeyim %80 ninin
sayfa aç -gönderi at- öne çıkar -yüksek bütçe gir-reklamı pasife al - olsun sana 150 .oldu facebook botları da bunu anlamayacak ve 12.50 çekmeyecek .çekmedikleri de bugda kalanlar..Algoritmaya uygun mu değil..Sonra hesap kötü karttan oldu görselden oldu linkden oldu

bu hesabı örnek @ibamedya; nın sitesinden aldım .Sayfasızdı .Ekledim sayfayı çıktım reklamı .

Kart yapıkredi yani sorun yöntemde ama gel de anlat millete .Eğitim konusu ekledim bir ara ama Hemen kaldırdım alan kişi bir digerine anlatır diye..
Yazmayayım konulara diyorum ama bazıları öyle bilmiş bilmiş kesin konuşuyor ki yazmadan duramıyorum dostum .Resimdeki linkde kendi cloakerim biliyorsun.
Herkeze iyi forumlar.