Yanlış düşünüyorsun blog aslında çok güzel para bırakıyor.
Mesele girilen içerikler ile alakalı.
Burada herşey keyword başlıklara bakıyor. Sağlam bir başlık analizi yapıp kendine 100 konu belirlersen ve bu başlıklar üzerine makale hazırlarsan 350-600 kelimelik. EMin ol çok güzel hit ve kazanç sağlarsın.
Her bir konu içinde hergün bir çalışma yapsan misal 1 konun için 5-10 forumda tanıtım yapsan backlink alsın ( alt sayfalara ) 3 ay sonra mükemmel bir yerde olabilirsin.
Ancak dediğim gibi burada başlıklar önemli. Misal geçen bir arkadaşa şey yaptık xxx tlye alınacak araba , xxx arabamı iyi xx araba mı şeklinde blog projesi hazırladık. 45makale ekledik tertemiz. 3. haftasında 125-150 tekilde şuan.
Bu işin hizmetini verecektim ancak zaman isteyen iş. Forumda yapanlar var ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Her bir konu başlığının rakiplerine kadar analiz edilmesi gerek.
Kimileri bakıyor rekabet düşük, bakıyor hacim 100-1k arası, tamam bu başlık güzel diyor. Ama rakip sitelerde durumu nedir ? kaç sitede bu başlık üzerine makale var. Kaç site bu başlığın bulunduğu alt sayfaya backlink almış kimse bakmıyor.
100 konu başlığı hazırlamak en kötü 3-4 gün sürer. Sana önerim tek bir sektör üzerine yoğunlaş ve analiz ile ilerle. Emin ol kısa zamanda verim alırsın.
Yakında bir hizmetim olacak blog üzerine forumda ilk olacak beni takip et dilersen.