@matrotr; hocamıza işi teslim ettim.
@linuxfreak; Üstadım nedir bu sinir stres sakin ol lütfen bende yazılımcıyım sadece yoğunluktan dolayı tasarım kısmını bir arkadaşımıza vereyim dedim. Bütçem 200 TL

ölücü değilim iş maksimum 5 saat sürer sürmez en azından benim için, saatlik ödemek isteidğim ücret 40 tl bugün reel ücretlere baktığımız zaman hayli yüksek bir meblağ.
Hocam kızgın bir hal tarzı sergilediysem kusura bakmayın, asla öyle bir niyetim yok. Bakın ben de yazılım geliştiriciyim. Bizlerin tasarımcıların işine karışmak gibi bir huyu var. Backend bizde kalsın, frontend onların olsun ama konusunda uzman olmadığımız bir dalda işin ne kadar süreceği ve ne kadar edeceğine onlar karar versin.
Örnek vereyim. Javascript ile bir şifre üretici yapmak ne kadar sürer? Benim son çalışmam 4 saat sürmüştü. Güzel de iş çıkardım ama basit albesini olmayan bir arayüz yerine göze hoş gelen bir çalışma olmasını istedim. HTML/CSS kısmını bir dostum yaptı ve neredeyse 1 gününü aldı.
Sözün özeti tasarımcıları rahat bırakalım, işlerine karışılmasına çok kızıyorlar