Bu konuyu sen açalı 3 ay olmuş ve 3 aydır benim sorunumla ilgilenmediğinin kanıtıdır. scripti de 23 nisanda vermişim sana, bugün olmuş hala kullanamıyorum. database kaydetme, database silme sorunu var, tema şaftı kaymış durumda.
Tema konusunda da bana buradan yalan yanlış şeyler yazacağına whatsapındaki yazışmayı okusan daha net bilgi sahibi olurdun.
Whatsaptan demişsin tasarım dahil fiyat istemişsin, ben tasarımda zayıfım, tasarımı ben yaparsam beğenmezsin, iyi birşey istiyorsan hazır alalım demişsin, ben de kusursuz birşey istiyorum, gerekirse satınalalım demişim ve satınalmışız. Buyrun ekran görüntüleri
Yazlına listedekilerin dışında ufak tefek extralar çıkabilir ama scriptin kaderini değiştirecek birşey çıkmaz demişim, ben okeyim ona demişsiniz.
Ben tasarımdan fazla anlamam, şimdi birşey yaparım beğenmezsiniz, hazır güzel bir tema alalım kalite birşey çıksın demişsiniz, okey demişim, sizinkisi iyi olmayacaksa hiç bulaşmayalım, hazır alalım demişim, hatta tema önerisini de sizden beklemişim ki benim bulacağım temada kusur bulup bahane üretmeyin diye sizin önerdiğiniz temayı almışım, ben yaparsam profesyonel olmaz demişsin, okey, profesyonel bişey olsun demişim ve hazır almışım
sen de temayı istediğim gibi düzenleme yapabiliyorum, envatodan temayı alalım düzenleyeyim demişsin almışız ama hazır alınan tema da şaftı kaymış şekilde entegre edilmiş.
Whatsap konuşmalarını baştan aşağıya okudum istediğim birçok şeyi yapmamışsınız bile.
Açık ve net haksızsınız, ama sizinle uğraşmayacağım, boşa geçen zamanıma yazıkmış.
Siz işinize devam edin, daha da cevap yazmayacağım. ben cevap yazmayacağım diye aklına geleni yazacaksın biliyorum ama cevap yazmayacağım.
Ha unutmadan ticaret puanını neden vermişim onu dakoyayım:
hoşçakal