Arkadaşlar belki inanmazsınız ama buradan Banker YAKUP abime çok teşekkür ediyorum. Düne kadar çocuğuma mama bez alamıyordum intiharın eşiğine gelmiştim.
5 Yıldır işsizdim ev sahibim evden atıyordu kiramı ödeyemiyordum hiç bir çıkar yol bulamadım bitik durumdaydım. Abim bana FB dan iki maç verdi, borç harç 10 liralık oynadım.
450.000 TL para tutturdum, araba aldım borçlarımı ödedim evimi aldım, 1 günde oldu. Bu abimizin tek amacı yardımdır, inanın takip edin hep güncel maçlar veriyor.
Sizden maç vermek için aldığı parayı kendine kullanmıyor, fakir fukaraya dağıtıyor, yoksula yoksuna muhtaca yardım ediyor, ticari değil kesinlikle hayatınız değişecek.

Allah Banker Yakup abimden razı olsun, sizde hemen fb dan ulaşın borcunuz harcınız kalmasın.

Pardon ya ************** yapacaktım çok belli ettim. 30 - 40 bin borcum vardır toplam, çok şükür Allah'ım ödeme kolaylığı veriyor. Sizde borç harç yüzünden içinizi sıkmayın, Allah inanın her zaman gideriniz kadar geliri sizler düzgün insanlar olduğunu sürece size sunup asla kimseye muhtaç etmeyecektir. 2 Sene önce 120-130 bin borçla ne yapacağım ödenmez bitmez derdim, düşünün bu rakam 30 - 40 lara inmiş durumda. Hem çok ciddi ödeme kolaylığı nasip oldu hem de ödeyecek maddi gelirler.
Kendinizi borç ve bu şekilde maddi konular için sıkmayın, ben çok tutarsız düzensiz paralar harcadım ceremesini çektim, siz siz olun benim gibi olmayın.