Merhabalar,
Türk telekom alt yapısını kullanarak millenicom abonesiyim ve 16 mbps net alıyorum buraya kadar her şey normal.
Ama biri wifiye bağlandığı an ping patates oluyor ve net çok yavaşlıyor bu yüzden eve 2. net bağlatmak istedim ve turknet ile anlaştım, bugün ekip geldi ve boş port olmadığını belirtti buraya kadar her şeyde normal.
Şimdi gelelim asıl konuya. Millenicom bana en fazla 16 mbps net alırsınız derken türk telekom saha ekipleri bugün "hemen dibinizde santral var fiber alt yapı var bu köyde neden öyle kullanmıyorsun da 2. neti bağlatıyorsun" şeklinde cevap verince şaşırdım.
Çünkü millenicom bana en fazla 16 alabilirsiniz dedi, madem fiber alt yapı var neden bu firma bana bu şekilde bilgi veriyor ? neden daha fazlasını vermek varken inatla 16 var diyor ?
Türktelekomun dediklerini bence teyid et. Banada olduğun yerde alt yapı yok diyordular. Oysaki terasa çıktığımda kutu bana bakıyor ben kutuya bakıp göz kırpıyordum 😆 Diğer firmanın daha yüksek varken daha düşüğünü demesi mantıksız geliyor çünkü daha yüksek olanın yani fiberin ücretide daha fazlayken neden daha az ücretli bir hizmet satsın size ?
Not : mayıs ayında oluşturduğum arıza bildirimiyle alakalı halen sms geliyor. İlettiğiniz arıza kaydı ile işlemler devam etmektedir diye. Ve yazlıktan normal şehirdeki eve nakilde gerçekleşeli 2 ay olmuşken bile devam ediyor bu sms bildirimleri. Şaka gibiler.