senibirkedigibi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Premium üyelik = Kefaret mi oluyor anlamadım?

Modlar zaten o konuyu inceleyip uygun görürse -tradeleri siler?

Konunuzun silinmesini istemeniz de garip? zaten forumun amacı bu degil mi? yaptığınız ticaretin kanıtı yazılı bir sekilde kalmış oluyor ve zaten konu üzerinden ticaret gönderiliyor?

Sizin isteğiniz neden gerçekleştirilsin? Premium üyelik alıp sıfırdan başlamak istiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış onu sevgili moderatorlerimiz ve Coşkun hocam daha iyi karar verir ama bence yanlış.

Eğer böyle bir sey doğru olsaydı insanlar bir süre -trade alıp hiç umursamadan forumu kullanır sonra da premium alıp aynı istekleri beyan ederdi.

Siz benim anlatmak istediklerimi anlamadınız sanırım. Sizler için özel olarak tek tek anlatayım modlar zaten uygun görürse siler diyorsunuz. Kac kere bildirdim ancak islem yapılmadı mağduriyet giderilmesine rağmen -tradelerim kaldı. Madem uygun görürse kaldırıyor demeki benim -tradelerim uygun görülmedi sebebini bilmem en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum.

Konu sildirme hakkında düşüncenizde tamamen yanlıştır. Soru sormuş olduğum sorunu çözülen konularım bulunmaktadır. Kendi özgür irademle belirtiyorum ki profilimde bulunmasını istemiyorum.

ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce muhabbeti döndü , açtığınız konular şak diye silinmez yani modlarin da öyle kafasına göre konu silme lüksü yok sebebi ise kanunlar. R10 yer sağlayıcı olarak yarın öbür gün davalık bir durum olduğunda kaynağı gösterme yükümlülüğü doğabilir. Silmek yerine konu içeriğini editletip kilitleyin. Trader konusunda da trader sildirme konusuna yazıp sonucu beklemelisiniz.
Sanirim konumu tam olarak anlamadınız. Bu belirttiğiniz şeyleri zaten ben yaptım ki buraya bu sebepten konu açtım çözüm yolu bulamadığım için. Ve R10 da asla açılan konular silinmez. İlerleyen zamanlarda hukuki bir durum olur diyerekten ancak görünürlüğü değişebiliyor.