Son zamanlarda gördüğümüz sokak hayvanlarına zulüm haberleri artık içimizi sızlatıyor. Instagram'da Sokak Hayvanları Koruma Derneğinin @sohaykodernegi hesabına bir göz atın Rabbin sessiz kulları ne işkencelere maruz kalıyorlar görün. Ben aklımı oynatacağım artık psikolojim kaldırmıyor insan olmaktan utanıyorum insanlıktan nefret ediyorum.
Sayın devlet yetkilileri Sayın Erdoğan,Sayın Soylu, Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli, Sayın Pakdemirli neredesiniz!? Hiç mi bu haberleri görmüyorsunuz hiç mi içiniz vicdanınız sızlamıyor bu nasıl müslümanlık bana bir söyleyin??
Bütün iyi niyetiyle bu hayvanları tedavi ettirmek için uğraşan vatandaşlar var ancak yetişmiyor veterinerlere devlet desteği vermek çok mu zor??
Bu canlara bu zulmü yapan insanlık dışı şahıslara caydırıcı bir cezayı getirecek kanun çıkartmak çok mu zor?
TBMM'deki her partinin milletvekilleri koltuklarda ne diye oturursunuz? Gerçekten artık canıma tak etti ne yapacağız nasıl yapacağız mahşerde bunun hesabını nasıl vereceğiz, nasıl vereceksiniz hiç bilmiyorum...
Not* Bu konunun siyasetle uzaktan yakından alakası yoktur bu ülkenin çok ama çok acil bir hayvanları koruma yasasına ihtiyacı vardır ve bu zulüm karşısında sessiz kalan da bu zulme ortaktır.
2015 yılında Orduda okuldan çıktığımızda sahilde bir martı gördük kanadı kırık yaralıydı ,yağmurda yağıyordu onu bir kutuya koyduk ve yağmur yağış demeden 3 km yürüdük merkeze geldik bir veterinerin kapısını açtık yaralanmış bakabilir misiniz diye bu para etmez diyip kutudaki hayvanı çöpe attı bizi de kovdu.
ben bu anıdan sonra insanların vicdanlı insan olduğuna inanmıyorum hocam