Merhaba arkadaşlar
Sitelerim için editörlük hizmeti alıyorum, bir kaç defa "Lorem ipsum dolor" bu başlıkta aşağıdaki gibi içeriğe sahip yazıya denk geldim :
Alıntı
"Lorem ipsum dolor sit amet, test.testconsectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut laboreet dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitationullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolorin reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nullapariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt inculpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
İlkinde hata olmuş dedim ama mükerrer olunca açıkcası tuhaf geldi. Normalde bu içerikler, default tema ayarları yapılırken temacılar tarafından kullanılıyor. Editörün manuel böyle içerikler gireceğini düşünmüyorum, otomatik bir şekilde geliyor muhtemelen peki ama nasıl olur ?
Fikri olan var mı ?
Farklı yazılımlar kullanılmasından şüphe ettim , bu da biraz aklımı karıştırdı, endişelenmem gereken bir durum olabilir mi diğer yazılar ile alakalı ?