Uygulama adı : Be Fishy
Uygulama linki :
https://play.google.com/store/apps/d...d=com.be.fishy
Yayınlanma zamanı : yaklaşık 1 ay önce
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : reklam var, uygulama için satın alma vardı yapımcıya yorum satırına almasını söyledik kontrol etmedim buildbox ım olmadığı için
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 1 aydır yayında bu 1 ayda 6.26TL kazandırdı, google adse 15$ civarı reklam vermiştik (yaklaşık 3 hafta önce reklamı yönetemediğimiz için bıraktık), 2 hafta önce konu açmıştım o zamandan beri dokunmadık bile uygulamaya
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 189 indirme 2 değerlendirme
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : reklam/manuel tanıtım/organik
Günlük aktif kullanıcı sayısı : sayaç yok
Mağaza dönüşüm oranı: 12.6%
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : her şey dahil
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : hosting bağlantısı gerekmiyor
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : hayır (codecanyonda var ama oradan alınmadı direkt yapımcısından alındı)
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu?: ürün playdeki halinin dosyaları olarak verilecektir (android studio ve buildbox bbdoc dosyası olarak) , yapımcı tarafından özel iletişim ile alındı ve bir sürü hatayı düzelttirdik yani envatodan alındığında karşılaşılan hatalar olmayacak
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :sınırsız
Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 10TL
Minimum arttırma : 3TL
Hemen al fiyatı : 150TL
Bitiş zamanı : son teklif +48 saat
Türkçe ve ingilizce çevirisi girili, direkt play storedaki uygulama aktarılacak, tema fiyatı/editleme süreci ve fiyatı/ reklam masrafını vs göze alabilirsiniz. Oyun buildbox oyunudur
Edit: Çekiliş tamamlanmış ve 73tllik teklifle
@Marjii; nickli kullanıcıda kalmıştır. Katılan herkese teşekkürler, kazananımıza hayırlı olsun