Merhaba, siteyi bugün yayına aldım. Şu anlık 5 makale girildi. Yarın da 5 makale girilip ardından günde 2 makale şeklinde devam edilecek. Duruma göre günlük makale sayısı artacak elbette.
@MakaleDanismani; arkadaşımız sitede editörlük yapıyor. Onun da ellerine sağlık.
Bugün bir makale için Instagram'da oyun sayfasından yukarı kaydırmalı story reklamı aldım. 5-6 saatlik reklam ile aşağıdaki tablo çıktı ortaya. 24 saatin toplamında reklamdan yaklaşık 500-600 tekil gelecek gibi duruyor. Bu yüzden bu reklamlara devam etmeyi düşünüyorum. Say.ac kullanmamın sebebi Analytics 1 gün geriden geliyor. İlk gün istatistikleri görmek adına kullandım. Analytics kendine geldiğinde oraya geçeceğim orayı takip ediyorum zaten. Bunu soranlar olacaktır

Bu konuyu açarken 6 tekil hit daha gelmiş eklemekte fayda var
Site şu anda beta sürümünde olduğu için free tema kullandım. 1-2 ayın sonunda gidişata göre temayı değiştireceğim. Aklımda oyun ve e-spor adına bu sitede uygulamak istediğim farklı planlarım var. Onları da dediğim gibi gidişata göre 1-2 ayın sonunda faaliyete geçireceğim.
İsim ve logo hakkında görüşlerinizi almak isterim. Bir de bu şekilde sosyal medya ile desteklemem ne kadar doğru? Şu anda 2021 en iyi oyun işlemcisi şeklinde aradığımda Google'da ilk sırada çıkıyor. Bu kelimenin önümüzdeki günlerde hit getirebileceğini düşünüyorum ama çok da hit getirmez sanırım. 2021 en iyi işlemci kelimesinde de 4.sıradayım.
Site:
www.***********
Instagram'dan takip ederseniz çok sevinirim
https://instagram.com/******game