Yarım saat önce falan ziraat bankasından yapılan işlem sonrası dekont bilgisi geldi: bu mail tarafından iletildi:
ziraatbank@ileti.ziraatbank.com.tr babam kullanıyor ziraatte kartımı bir yere düzenli ödeme yapıyor her ay şuana kadar bir kez bile o işlemin dekontu gelmemişti sadece bugün geldi indirmedim fakat tıkladım tarayıcı da adres açıldı şu alt tarafta ki gibi:
açılan web sitesinde böyle dandik bir şekilde gözüktüğü için mail içime bir şüphe düştü yani ziraatin kendisi böyle bir dandik dekont göndermez diyerekten üst tarafta söylediğim maili internet üzerinde aratınca bir kaç tane virüs konusuna denk geldim onlarda
noreply@ileti.ziraatbank.com.tr tarafından gönderilmiş bana ziraatbank@blabla tarafından gönderildi daha sonra url yi virüstotal de taratayım dedim virüs total de temiz çıktı ama sunucusuna bakınca amerika da gözüktü şimdi bilgisayara bir şey indirmedim dekontu web sitesi üzerinden açtım herhangi bir virüs taraması yapmama veya ip adresimi değiştirmeme gerek var mı ? konuyla ilgili bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.