Merhabalar. Şu an 17 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adsense üzerinden 13 bin TL civarı para kazandım. Şu sn herhangi bir gelir yok ama. Bu arada bu ödemeleri abimin hesabına alıyordum. Son kazandığım miktar olan 200 lirayıda 18 yaş altı için açtığım banka hesabına aldım. 18 yaşıma girer girmez şirket açacağım. Sorum şu; herhangi bir ceza yer miyim? Genç gitişimci desteğinden faydalanırsam daha da fazla ceza yer miyim? Ödemeler abimin üzerinde olduğu için ve şirketi olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Devletin sana vergi vermesi lazım reis o yaşta güzel kazançlar helali hoş olsun
Maliyenin hesaplarını incelemeye alması için işlem hacminin yıllık 60 bin tl gibi birşey olması gerek diye biliyorum
Burnumdan getireceklerinden korkuyorum hocam
Abine geçmiş olsun
Maşallah diyip geçelim nasıl kazanılıyor bu paralar

(
18 yaş altında mesulün anne baba olacağından olası bir incelemede ceza onlara tahakkuk ettirilir.
Fakat ödemeler abinin hesabına girdiği için abinin incelemeye girme ihtimali daha yüksek, abimin şirketi var demişsin abin gelen ödemelere fatura kesti mi önemli olan nokta bu.
Youtube üzerinden mi yoksa web site üzerinden mi para kazandın merak ettim
Şirketi varsa her gelir için fatura kestiyse sıkıntı yok o zaman hocam. Yoksa şimdi değilse bile 4 5 yıl içinde mutlaka tespit ederler
Abinizin hesabına geldiği için ortada sizlik bir durum yok. Abinizle alakalı bir konu. Sizin için Korkacak bişey yok 😊 Daha fazla bilgi almak isterseniz pm üzerinden ulaşabilirsiniz