26 yaşındayım. Hayatımda savcı yüzü görmedim doğru tespit ama sen çok görmüşsün bu kafayla belli ki ama merak etme görmeye de devam edersin.
Sizin gibiler yolsuzluk yapanları savunur, biz hakkımızı. İş vereni mağdur etmek değil buradaki amaç hak savunmak gelmiş bana hikaye anlatıyorsun.
Önce sen bi üslubunu düzelt burası dingonun ahırı değil kapıya edepsizler giremez yazsalar keşke de sızin gibiler burda barınmasa.
Sen "Siz de sanırım hakkı olanın hakkını tam vermiyorsunuz ki böyle iş verenleri savunuyorsunuz. " bunu diyeceksin sonra da gelip edepten bahsedeceksin he?
Bak savcı mahkeme yüzü görmemişsin o yüzden bilmediğin konularda bilenler hakkında böyle ahkamlar kesme.
Sen hakkını savunmayı dahi bilmiyorsun tutup kimin neyi savunduğu hakkında hüküm veriyorsun.
Benim sadece şu r10'da işvereni savunduğumu ispat dahi edemezsin çünkü o sadece senin nefret kusman.
Millete ses kaydıyla git savcıya haksızlığı ispat et filan deyip de garibanın başını boş yere belaya sokma.
Çünkü gariban çok hukuk filan o tarz şeyleri bilmez.
Ama işverenin başucunda kanun kitabı vardır ve okumuştur.
Kimle mahkemede çarpışacağınızı bilin ona göre gidin mahkemeye. Mahkeme buradaki gibi evet sen haklısın o haklı dur 1 ay banlayım seni filan gibi ortam değil.
Gizli ses kaydıyla gittiğin an sağlam avukatla çarpışırsan hayatın kayar, bir daha iş bulamazsın onu diyorum.
Aslında ben işçiyi savunuyorum en başından beri de, konuya cahil olanlarla tartışılınca bir türlü sonuca ulaşmak mümkün olmuyor.