dolapBot Nedir?
dolapBot, Dolap uygulaması üzerinde otomatik takip etme, takip bırakma, beğeni ve yorum yapma gibi işlemleri hızlı ve otomatik bir şekilde gerçekleştirir. Günlük 5 dakikanızı ayırarak programı başlatıp arka plana almanız yeterli olacaktır.
dolapBot Özelikleri
- Otomatik takip yapabilir
- Otomatik takip bırakma yapabilir (Program üzerinden yapılan takipleri bırakabilirsiniz)
- Otomatik beğeni yapabilir
- Otomatik yorum atabilirsiniz
- Takip edilen kişiler tekrar takip edilmez
dolapBotuNasıl Satın Alabilirim? ☆ ☆ ☆ 1 AY SATIN AL ☆ ☆ ☆ 
Kredi kartı ile hemen sipariş verebilirsiniz :
1AySatinAl
Skype iletişim : tcvatandasi
EFT/HAVALE İçin whatsapp iletişim : 0537 498 08 87
WhatsApp hızlı iletişim için tıklayabilirsiniz
99TL
☆ ☆ ☆ 6 AY SATIN AL ☆ ☆ ☆ 
6AySatinAl
199TL
☆ ☆ ☆ 1 YIL SATIN AL ☆ ☆ ☆ 
1YilSatinAl
349TL
dolapBot Tanıtım Videomuz https://www.youtube.com/watch?v=8IPc...ture=emb_title dolapBot Program Görüntüleri Kullanıcılarımızın Yorumları
deneme sürümünü kullanıyorum yaklaşık 30 dk dır şuan ki aldıgım geri dönüş mükemmel tek kelime ile parasının hakkını fazlasıyla veren bir uygulama olmuş ellerine kollarına saglık 1 ayın sonunda satın alma işlemini kesinlikle gerçekleştiricem
6 aylık dolapbotu satın alınmıştır yardımlarından dolayı teşekkür ederim
Uygulama satın alındı. Takır takır çalışıyor 😊 teşekkürler elinize sağlık
Ellerinize sağlık üstadım Dolap uygulamasında butik olarak gerçekten videosunu izledim programınız çok faydalı görünüyor. %95 zamandan tasaruf sağlıyor.
Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
Satıcı arkadaş çok ilgili ve işini iyi yapıyor. Deneme sürecini talep ettim ve kısa sürede iletti. Kullanım sonrası 6 aylık alım sağladım. Emekleri için teşekkür ederim.
Alıntı
Öncelikle 3 günlük deneme sürümü ile denedikten sonra başlangıç olarak 1 aylık "dolapbot" lisansı alınmıştır.
Dolap üzerindeki çalışması ve ihtiyaçlara yönelik gayet iş görüyor