Almayın arkadaşlar böyle şekerli sulu şeyleri.
Kadınlara istinaden kozmatik masrafımız %90 daha az olmasına karşılık en ugun ürünleri tercih etmemeliyiz.
Aslında özen göstermemiz gereken en önemli şey kokumuz. İnanın bana kaliteli bir parfüm kullandığınızda, yarın öbür gün hangi ortama girerseniz girin kokunuz güzel olunca karşınızda bıraktığınız izlenimde o kadar güzel oluyor. Tek başına parfüm yeterli demiyorum ancak büyük rolü var.
Hem sağlık açısından, hem kendinizi iyi hissetme, hem özgüveninizi yükseltme açısından, "teninize" uygun olan iyi bir parfüm kullanın.

Edit: Aynı site üzerinden CK markalı bir ürünü piyasa fiyatından %40 daha uguna aldım. 390 TL ki tutarı önemli değil. Yinede ürün orjinale çok yakın ama asla aynısı değil.
Bunu ıspat etmenin teknik olarka bir yolu olmadığı için ıspat edemedim ilgili siteye ancak sırasıyla önce ordakini sonra x fiziksel mağazasından aldığımı sıkınca aradaki farklı aromaların yayılışını %90 hissedersiniz.
Ürün barkodlarınıda şişelerinide artık birebir kopyaladıkları için ürünü sorguladığınızda ürün orjinal çıkacaktır.
Ancak ne yazık ki bu barkodlar taklit edilebildiğinden, kopyaladığından üretim yılları dahi, x sitelerden onaylı sonuç alıyor.
Yinede bu kadar ince detay bilmenize gerek yok lakin, sigaranın 20 lira olduğu 1 öğün yemeğin 30-40 lira olduğu bir zamanda.
Defalarca kullanabileceğiniz bir parfüme 20 lira yerine 500 tl verebilirsiniz.
1 Aylık yemek masrafınızdanda, sigara paranızdan da daha uyguna gelecektir.
Hatta ortalama 500 TL karşılığında alacağınız bir parfüm düzenli kullanımda 3 ayı çıkaracaktır.

Kendinizi sevin.
Sevgiler...