Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni yanlış anlamayın, işinize taş vurmak amacında değilim. Sadece bu tarz girişimde olan avukatlara sözüm. Evet google a baktığınız zaman çok kişi bu konuda reklam derdinde hatta kendi sitemde bile çok sıklıkla Avukat reklamlarına denk geliyorum (adsense hesabımdan hukuk kategorisini artık engelledim) ancak baronun bu konu ile alakalı kararını okursanız web sitesine anahtar kelimeyi bile seçerek eklemeleri gerektiği konusunda bilgi sahibi olacaksınız. sadece avukatlık mesleği ile ilgili değil aynı zamanda muhasebe vb mesleklerde de reklam yasağı geçerli.

Belki bu yazıyı okuyan kişiler beni eleştirecek "sen doğrucu başımısın onca insan arasında bir bu site mi dikkat çekecek" diye tepki gösterenler bile olacak. Haklılar, birçok avukata web sitesi yapmış olan ben bu konuda eleştirme hakkına sahip değilim ancak bu konuda Baro yakın zamanda ciddi bir faaliyete geçecektir bundan da eminim.
BU konularda fikir alışverişi yapmak önemlidir. Müşteriye sunarız isterse yaparız sonuçta avukat kanunu daha iyi bilirler.