Hayırlı günler arkadaşlar,
Deri ürünleri üreticisiyiz. Yurtiçinde hem kendi sitemizden, hem de pazaryerlerinden satışlarımız çok şükür fena değil. Yurtdışına bireysel olarak ulaşan müşterilerimize zaman zaman kargo gönderimi yapıyoruz.Döviz kurları malum. Fiyatlarımız yurtdışı müşterileri için gerçekten çok uyguna geliyor. Ortalama 100 euro civarına kaliteli bir deri ceket alabiliyor yurtdışında yaşayanlar.Bundan 2 sene öncesine kadar bir deri ceket ortalama 200 euro civarında falandı parakende olarak yani şuan euro veya dolar olarak kazanan birisi 2 sene öncesine göre yarı fiyatına alım yapıyor. Bu onlar için çerez parası.Ürünlerimiz yurtdışında rağbet gören ürünler satışı konusunda acıkcası çok sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ancak biryerden başlamak lazım. Nerden başlayabiliriz o konuda bir türlü adım atamıyorum..Avrupa ve Amerika'da ortalama ortalama deri ceketler 300 euro bandında. Amacım ağırlıklı olarak yurtdışına odaklanmak. Ürünü buradan kargolayacağım. Yurtdışına satış yapan arkadaşlar varsa tavsiye bekliyorum. Hangi platformlarda, nasıl satış yapabiliriz. Tecrübeli olan arkadaşlar bir ön ayak olursa karşılıksız bırakmam yapılan yardımları..
Merhaba
Katalogunuz ve fiyat listeniz varsa gorebilir miyim?