Ben Teşekkür ederim
Sağolun hocam
Tam olarak
Teşekkürler.
Rica ederim
İnsanların para biriktirebilmesi için güzel bir yöntem.
Şaka yaptım hocam okudum.
Üniversitedeyken benzer bir para biriktirme planı yapmıştım ve güzel sonuçlanmıştı.
Ahahah teşekkürler hocam

Gayet yapılabilir bir hedef aslında
Güzel öneri. Hem genç arkadaşlar için hem de kendini organize edemeyen yetişkin arkadaşlar için...
Her kesim için, teşekkür ederim
Para biriktirme konusunda kendi geliştirdiğim bir yöntem var bende işe yaradı tavsiye ederim.
Her harcamanız için kendi hesabınıza vergi ödüyorsunuz. Ben mesela Enpara kullanıyorum, 50 TL harcadığımda 5 ya da 10 TL gibi bir tutarı birikim hesabına otomatik yolluyorum, oradaki para faizle de değerleniyor. Şuana kadar 50-60 TL falan faiz de kazandım tavsiye ederim.
Sadece harcadığınız zaman biriktirdiğiniz için çok işe yarıyor.
Bu çok mantıklı bir para biriktirme yöntemiymiş gerçekten, kullanılabilir.
O değilde %1 üstüne koyarak nasıl hesaplayacağız matematiğim yandı .d
Excel tablosu hesaplıyor hocam
Para biriktirme konusunda kendi geliştirdiğim bir yöntem var bende işe yaradı tavsiye ederim.
Her harcamanız için kendi hesabınıza vergi ödüyorsunuz. Ben mesela Enpara kullanıyorum, 50 TL harcadığımda 5 ya da 10 TL gibi bir tutarı birikim hesabına otomatik yolluyorum, oradaki para faizle de değerleniyor. Şuana kadar 50-60 TL falan faiz de kazandım tavsiye ederim.
Sadece harcadığınız zaman biriktirdiğiniz için çok işe yarıyor. Psikolojikl olarak da kafanız rahat oluyor, bir anda 500-1000 TL kenara atmaktansa 5-10 TL gözünüze çok gözükmüyor.
Bu arada parayı para kazanmak için biriktirin daha çok motivasyon
Evet para kazanmak için biriktirmek çok iyi bir motivasyon