Merhaba arkadaşlar ben ufe. 3 yıldır web işleri ile uğraşıyorum. Sıfırdan, kimseden destek almadan(reelde) sizlerden, diğer forumlardan öğrendiklerimle kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. Uzun süredir r10'u sadece alışveriş için kullanıyorum. Ara ara girer hizmet alıp çıkarım. Geçenlerde canım sıkılıyodu ''45 dakikada gugilda yükselmek'' adlı konuyu açtım. Konunun bu kadar popüler olacağını hiç düşünmemiştim açıkcası. konum silindi üstüne bir çok kişiyi cevapsız bırakmak zorunda kaldım. çünkü açıklama yapıp topluca bilgilendirmek istedim fakat 2. konum yayımlanmadı. Bu 3. konu açışım umarım bu sefer yayımlanır. yine öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam adminlerden özür dilerim. Geçen günlerde açtığım ''45 dakikada gugilda yükselme'' adlı konum silindi. Konuyu yanlış yere açmıştım (acemilik) ertesi gün adminler konuyu olması gereken yere yani ticaret alanına taşımışlardı. Ticaret konusuna taşındıktan sonra bir kaç baltacıya ''ticaret konusunu baltalaman hoş mu'' gibisinden yorum yaptığım için konu silindi. neyse asıl konuya geleyim...

Bir süre hizmet vermeyeceğim. bir kaç sebebi var... yeni bir projem var ve normalde aldıgım verimin 5 katı kadar verim alabileceğim bir sistem. Bu sistem için öncelikle maddi olarak toparlanmam lazım( maddi destek vermek isteyenler oldu bu tür tekliflere kapalıyım) bu projemi test edip tam emin olduktan sonra sizlere hizmet vermeye başlayacağım. Rekabeti yüksek kelimelerde site yükseltemiceğimi söyleyen arkadaşlar vardı. site sağlıklı olsun yükseltemiceğim site yok yeterki maddiyatımı düzelteyim. Yüksek rekabetli siteler de getirdim çok. hacklinklerin anti seoların cirit attığı sektörlerde.

Geçenki konudan ötürü bir çok talep aldım fakat herkese yetişemedim. pc başında pek vakit geçirmiyorum. ortalama 10 kişiye hizmet verdim 6 tanesinin sitesi zıpladı 4 tanesi yerinde saydı. yerinde sayanlar; 1 spamlı, bir site 0 seo( site içince yazı yok sadece görsel var) kalan 2 sitede sorun yoktu benim sistemde de sorun yoktu sorun başkaydı yeni projemde o sorunu ortadan kaldırıcam. o gece 20 dolar harcadım 90tl kazandım aynen fesat arkadaşlar üzülmesin 90tl kazandım sadece. helali hoş olsun sorun değil.
tam olmasa da sistemin temelini çözdünüz. Daha doğrusu bunu bir çok kişi kullanıyordu fakat çok kısa sürede sıçramasını bir çoğunuz bilmiyordu. Bu yöntemle sitelerinizi hareketlendirebilir, sitenizin kapasitesini öğrenebilirsiniz. Haziran 2019'a kadar aynı günde site kurup ilk sayfaya çıkarabiliyordum. şimdi ise iç ve dış seo çok önemli. backlink almadan dandik makalelerle rekabeti yüksek siteler çıkarmak çok kolaydı. Ayrıca yöntemimle rekabeti yüksek siteleri de çıkarabilirsiniz. Fakat yöntemimi yüzde yüz uygularsanız...

Bu taktikle 301 yaptığınız siteyi de eski yerine hatta daha iyi yere getirebilirsiniz. Bir çok faydası vardır zararı yoktur. Organik hitin yüksek olduğu kelimelerde ilk sayfanın ilk 4-5 sıralarındaki sitelerde denemeniz tehlikelidir. Hemen çıkma oranı yükseleceği için sıra kaybı yaşabilirsiniz. Hiç denemedim fakat öyle tahmin ediyorum.

Popun ads'li sitelere zararı var mıdır emin değilim fakat popup bir reklamdır. Siz sitenize reklam vermişsiniz ve başka sitelerden sitenize hit geliyor. Ücretsiz pop da olmayacağı için gugılın buna ceza vereceğeni düşünmüyorum.
Yöntemimi satın almak isteyenler var, ortak iş yapmak isteyenler var vs hepsine kapalıyım. bir süre sonra yeni projemle güzel hizmetler vereceğim bu sefer konu silinmicek şekilde tam lağıyla açıcam

Sizler sitelerinizin iç ve dış seolarını sağlıklı yapın gerisini hallederiz. Bu arada gerçekten hizmetin hakkını veren bildiğiniz en iyi makale ve seo hizmeti verenleri tavsiye ederseniz sevinirim.

Mesaj atıp da dönemediğim arkadaşlar da haklarını helal etsin sevgiler, saygılar...

Edit: konuya hakim olmayip silinen konuyu merak edenler icin link; https://webcache.googleusercontent.c...&client=safari