Arkadaş tavsiyesi üzerine 4 ay önce Millenicom'dan hizmet almaya başladım. Altyapım ADSL di ve taahhütlü - taahhütsüz olarak iki farklı paketleri vardı. Taahhütsüz paketi alırsan kurulum ücretini ödüyorsun ancak istediğin zaman çıkabiliyorsun, taahhülü alırsan da kurulum ücreti ödemiyorsun ancak taahhüt bitmeden çıkmak istersen senden cayma bedeli altından ücret istiyorlar. Ben eğer hizmette sorun yaşarsam kolayca çıkayım diye taahhütsüz paketinden hizmet aldım. (Kurulum ücreti olarak ben 150tl ödedim muhtemelen yılbaşından sonra fiyat güncellenir.) Ben en ufak bir sorun yaşamadım ayrıca bazı hocalarım yorumlarda sorun yaşadığını dile getirdi. Millenicom TT altyapısından (ADSL için) hizmet verdiği için kesintilerin nedeni genel olarak TT den kaynaklanıyor yani Millenicom yerine TT veya türknetten hizmet alsanız da aynı problemlerle karşılaşacaksınız. Buradaki kilit nokta tamamen sizin altyapınızdır.
Kullanan arkadaşlarım ve ben herhangi bir telefon faturası ödemedim zaten bize bir telefon numarası da vermiyorlar. Yine de net cevap için müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Beni arkadaşım davet ettiği için ve üye olduktan sonra bir arkadaşımı davet ettiğim için 2 kez fatura ödemedim. 80tl + 80tl = 160tl kar elde ettim. Eğer sizde (devamlı kullanmaya karar verirseniz) ve ilk ay 80tl faturadan tasarruf etmek isterseniz müşteri hizmetlerini arayarak başvurunuza şu davetiye kodunu ekletebilirsiniz:
A8DAD486 (Samet Yıldırım) (Başvuruya ekletemezseniz kampanya aktifleşmiyor.)
Başvuru yaparken çok fazla araştırmıştım. Bir çok kişinin problem yaşadığını görmüştüm ve çok korkuyordum ancak sonrada fark ettim de hangi firma olursa olsun Türkiye de mükemmel bir firma yok. Her firmadan on binlerce şikayet konusu görebilirsiniz. Mühim olan tamamen sizin altyapınız. Dediğim gibi ben şimdiye kadar bir problem yaşamadım inşallah sizde problemsiz bir şekilde hizmet alabilirsiniz hocam.