oguzkeles58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu chp zihniyetinin ülkeye heykelden başka bir şey yaptığı yoktur gazi mustafa kemal atatürk'ü bir kenara koyuyorum çünkü chp zihniyeti atatürk'ün yolundan gitmiyordur bu açık ve net o yüzden atatürk diyip arkasına sığınamazsınız atatürk chpnin bir değeri değildir bu ülkenin değeridir. Pandemi döneminden bahsediyorsunuz dünyada pandemi döneminde halkına en çok yatırım yapan ülkedir türkiye siz hala körelmiş zihniyetinizle nasıl çamur atacağınızı şaşırmışsınız siz gidin medeniyetli olan avrupaya bu şanlı milleti ülkeyi şikayet edin. (sinirden ne nokta koydum ne virgül zaten senin gibi zihniyete sahip olanlar pek anlamıyor koysakta fayda etmez.)
Ülkenin değeri evet. Bu konu da katılıyorum ve size o yüzden üzerine basa basa Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu dedim. Ama siz anlamakta zorlanıyorsunuz. Sizce neden ben " çokomelli " diye bir atmış olabilirim. Panedemi döneminde en çok yatırım yapan öyle mi?

Krediler ile insanların borç batağına girdiğinin farkında değilsin sanırım. İnsanlar kredi çekmesin o zaman değil mi ? Ama evinde ki çoluk çocuk aç mecbur cekiyor.

Bu mu senin yatırım dediğin. Forumda da örnekleri var. Gerçekten ihtiyacı olupta pandemi yardımı alamayan tonlarca insanlar var. Kim aldı bu paraları.

Neden sinirleniyorsun ki ? Yapmadığınız şeyleri mı soyluyoruz ? Körelmis zihniyet diye otelestirdiginiz insanları Ergekon ve Balyoz davalarında " bu davanın savcısı benim " diye bas bas bagirdiginiz. Sonra ne oldu ? Kaç aileyi bitirdiniz. Ama unutmayın tarih hiç birşeyi unutmaz

Devlet kanalları Diriliş Ertuğrul, Kurtuluş Osman senin tarihin değil.

Senin o heykel diye adlandirdigin şey bize göre SANAT'tir