netadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parti bazında genelleme yaparsak bu ülkeye en fazla Eser bırakmış ve hizmet etmiş parti Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisidir.

Burası cokomelli : İlgili parti ile uzaktan yakından bir bağlantım yok. Üyeliğim yok. Oy vermişligim yok.

Ama siz kalkıp ta yok en çok hizmet ne çok iş olaylar değişir. Eleştiri yapacaksanız eğrisi dogrusuyla eleştiri yapın.

Bu iş doğrusu;

Siz pandemi döneminde vatandaşa maske bile dagitamadiniz.
Siz yıllarca vergi topladiniz ama pandemi sürecinde insanlara yardım etmek yerine IBAN verdiniz.

Siz double yollar yabdiniz ama biz gecmedigimiz yolların parasını ödedik hala ödüyoruz.

Vs. Vs. Vs.

Yukarıda bir postta arkadaş sizin yaptıklarınızı zaten yazmış. Ben yazarken utanıyorum.
Hocam bu chp zihniyetinin ülkeye heykelden başka bir şey yaptığı yoktur gazi mustafa kemal atatürk'ü bir kenara koyuyorum çünkü chp zihniyeti atatürk'ün yolundan gitmiyordur bu açık ve net o yüzden atatürk diyip arkasına sığınamazsınız atatürk chpnin bir değeri değildir bu ülkenin değeridir. Pandemi döneminden bahsediyorsunuz dünyada pandemi döneminde halkına en çok yatırım yapan ülkedir türkiye siz hala körelmiş zihniyetinizle nasıl çamur atacağınızı şaşırmışsınız siz gidin medeniyetli olan avrupaya bu şanlı milleti ülkeyi şikayet edin. (sinirden ne nokta koydum ne virgül zaten senin gibi zihniyete sahip olanlar pek anlamıyor koysakta fayda etmez.)