Merhabalar. Instagram hesabımda ne kadar denesem de çaresini bulamadığım bir sorun hakkında mümkünse ücretsiz yardımınızı isteyecektim. Bir hesap satın aldım ve kartımdan ücret kestirerek reklam vermek istiyordum.(herhangi bir faturalandırma hesabı vs değil)
Daha önce yaptıklarımı belirtmek istiyorum. Deneyebilir misin şeklinde olan önerilerinizi de bu listede olmayan şeyler olarak eklerseniz sevinirim. Eğer işe yaramazsa konuyu güncelleyeceğim.
1-) Instagram hesaplar merkezinden facebook hesabım bağlantıda. Facebook hesabımda sayfa da olmasına rağmen sürekli olarak aşağıdaki görseli görmekteyim. Sayfa gözükmüyor. Sayfa oluştura da basınca facebook kısmında oluşturup ınstagram arayüzünde yine güncellenmiyor ve aynı yerde takılı kalıyorum dolayısıyla.
2-) Facebook üzerinden gidip sayfamı bağladım ve yine reklam veremedim. Sayfamı bu şekilde de görmüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Sorunu çözeceğini düşünen varsa bütçem az da olsa elimden geldiğince ayarlamaya çalışırım. 2 aydır çözüme ulaşamadım bu konuda.