Lütfen yardım eder misiniz ? ben okul hayatım boyunca yani 5. sınıftan sonra ders çalışmayı bıraktım , öğretmenlerimiz zaten hazırı sevdiği için tembel öğrencilerle hiç uğraşmıyordu nerede çalışkan var onların elinden tutarlardı bende çok saldım kendimi elimizden tutan olmadı bak ilerde hata yaparsın falan diye bir kelime anlatan olmadı neyse liseye geçtim lise 1 de hocalarımız çok iyiydi ilgileniyorlardı bizle bende ders çalışmaya başladım o sene takdir aldım ama sonra 3 sene içinde 4 kere sınıfım ve öğretmenlerimizin çoğu okuldan gidince saldım artık meslek lisesindeydim çalışkan orta ve tembel sınıf vardı ben hepsini tattım sınıflardan diğer sınıflar zaten içler acısı insanın çalışası varsa da çalışmıyor neyse işte kopyayla falan mezun oldum sonra yks sürecim başladı şuan keşke eskiden çalışsaymışım boşa yaşamışım onca yılımı diyorum ama bir yandan da eğlendim o zamanlar işte ama şuan gerçekten çok çalışıyorum 4 senenin konularını 1 senede bitirmeye çalışıyorum temelim olduğu için şanslıyım her neyse artık rüyalarımda sürekli test çözdüğümü veya formüllerimi sayıkladığımı görüyorum ve bu beni çok korkutuyor yıllarca çalışmayınca bünyeme fazla geldi günde 8-9 saat ders çalışmak bunu nasıl aşabilirim yardım edecek abilerim ablalarım var mı rehberlik hocamla haftaya dershaneye gideceğim yeni program için bu konuları konuşmak istiyorum o zaman gitmeden sizlere içimi dökmek istedim belki tavsiye verebilecek bir abim veya ablam vardır diye düşündüm şimdiden teşekkürler buraya kadar okuduysan iyi günler dilerim