Vanin neresinden aldınız acaba hocam.
Hocam aslında sürekli hepsiburada veya trendyol'da indirime girmesini bekliyordum sonra sahibinden.com'a baktım orada birisi bime geldiği dönemde 14 tane almış satıyordu. Faturada Van / İskele yazıyor.
10 dk olması canını sıkmıyor mu? Kullanmayı öğrenmek kolay mı? Ben de heves ediyorum da bazen. Önerin nedir?
Hocam aslında pervane korumalıklarını çıkarırsam (dış mekanda korumalıksız uçmak daha rahat oluyor rüzgardan daha az etkileniyor) uçuş süresi 12-13 dakika olabiliyor. Bir bataryası zaten 170₺ falan
bkz
Tello bu fiyata alınabilecek en profesyonel drone, özellikle rüzgar çıktığı zaman görmeniz lazım rüzgar ne taraftan gelirse havada sabit kalabilmek için rüzgara karşı eğimli duruyor ve konumunu koruyor. Ne kadar rüzgar o kadar eğim

Zaten dji tello wind test diye aratırsanız görebilirsiniz.
Daha önce corby drone almıştım ancak tello aldıktan sonra corby'nin drone olmadığını farkettim. Diğer marka dronlar bu şekilde sabit kalamıyor ve uçuş esnasında güven vermiyor, tello'yu havalandırıp bıraktığımda şarjı bitene kadar aynı yerinde kalabiliyor

Eğer ilk dronunuz olacaksa tavsiye ederim. Ben şimdi Spark almak için para biriktiriyorum
Bu arada eğer tello alacaksanız benim gibi uzun mesafe gidebilmek için (200-300m) bir adet wifi repeater almanız gerek. Ben xiaomi wifi extender2 kullanıyorum çok memnunum.
+ olarak tello'nun bu videoda gözüken uygulamasını değilde tellofpv uygulamasını kullanmanızı öneririm, ben tellofpv uygulamasını keşfedince kendi uygulamasını bıraktım

Eve dönüş özelliği, şarj yüzdesi, uzaklık vs kendi programında yok.