haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koronavirüs etkisiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız arasında elbette R10 üyelerinden de vardı. Allah rahmet eylesin. Üyelik teminini daha çok davetiye ile gerçekleştiren R10 tahminimce orta yaş ve üzerinin oluşturduğu bir yapı vardı sanıyorum. Yönetimin almış olduğu karar yerinde elbette. Bu karar çerçevesinde R10 enerji depoladı, inşallah daha genç bir yapıya kavuştur.

R10 koronavirüsden etkilenmemesi için daima zinde olmalı ... Bu da üye sayısı ile ilgili ... Yeni üyeler pazarı daha canlı tutacak ve insanlar kazanmaya devam edecek inşallah.
Hocam r10 müdavimi olan adamlar bırakın virüs zamanı, normal zamanda da zaten dışarıya çıkan insanlar değiller.İşlerinin yoğunluğu nedeniyle adam kendine zaman ayıramıyor ki dışarıda gezsin. Burada her ay düzenli "sırtım ağrıyor, gözler gidici galiba" konu başlıkları açılıyordu. Artık siz düşünün kitleyi 😄

Arada böyle toplu alımlar yapılıyordu ama belli onay süreçleri oluyordu. Kimlik onayı, telefon onayı vb. Bu sefer diğerlerinden farklı bir onay metodu denendi. Bana kalırsa bu 1.100 üye içerisinde, randıman alınabilecek ya da forumun ona fayda sağlayacağı kişi sayısı maksimum 400 dür. Bunu da ilerleyen dönemlerde hep beraber göreceğiz.