Herkese merhabalar.
Yeni üye oldum ve sizlere danışmak istediğim bir husus var. Öncelikle herkesi selamlıyorum.
Umarım herkes iyidir ve bu corona günlerinde sağlığınızın iyi olmasını temenni ediyorum ve diliyorum.
Sizlere sormak istediğim hususta şudur ki, benim blogspot üzerinden açmış olduğum bir blogum var.
Yaklaşık 2013'den bu yana ara ara yazıyorum. Bir kişi, .com üzerinden bir site almış ve benim içeriklerimi benim ardımdan sitesine girmeye başlamış.
Ne yazık ki bu kişi benim yazdığım yazıları hiçbir değişiklik yapmadan görselleri ile birlikte sitesine kopyalamış.
Haliyle .com olduğu içinde benim yazdıklarımdan önce çıkmış. Hatta ben bazılarında çıkmamışım bile.
Bu durum beni çok üzdü. Kendisine iletişimden yazdım lakin cevap vermedi. İçerikleri de kaldırmadı.
Şimdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Savcılığa şikayetçi olsam sizce faydası olur mu?
Mesela memleketime özel bir yazı yazmıştım kendi ağzımdan onu bile almış eklemiş.
Tarihleri ile her türlü ilk defa benim yazdığımı kanıtlayabilirim. Bana nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair yardım ederseniz çok sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkür ederim.