selam dostlarım,

çoğu kişi tanır normalde galericiyim e-ticarete girdiğim için r10 üzerinden ticaret yapmak istediğimden dolayı gün içerisinde sürekli r10'a bakıyorum fakat webde işler pandemi nedeniyle azaldığı için sürekli r10 üzerinden tartışmalara şahit oluyorum iş güç olmadığı için artık siyaset veya dini tartışmalara başlanıldı tamamen.
(belki şuan bile o zaman bakma sende o konulara diyecek)

Çünkü bakıyorum biri konu açsında hemen 2. yorum da nasıl laf vurur like alırız derdinde olan güzel kardeşlerim var.

Adam gold üyeliğim hayırlı olsun diye yazmış altına bi dünya kişi 7 saat önce kayıt olmuşsun vs neler neler yazmış yav adamın neden hevesini kırıyorsun ki?
bizde yeni olmadık mı?

r10.net yeni üyelikleri açtı işte yine dolandırılmalar başlayacak arkadaşlar o kadar çok ticaret dönüyor r10.net üzerinden dolu insan ekmek yiyor iyi niyetli kardeşlerimizde var kötü niyetli kardeşlerimizde illaki olacak fakat biraz r10.net'in sahibini düşünün bu adamlar forumu her gün geliştiriyor dolu para harcıyor taş mı yesinler?
Dikkatli ticaret yaparsak hiç bir şey olmaz iyi olan taraftan bir dünya kardeşimizi bu güzel dünyamıza sokarız.

Paylaşım ekibinden bir kardeşimiz kendini motive etmek için veya gülmek için maxigeyik kategörisine konu açmış altındaki linçleri görmeniz lazım hayretle okudum. O kardeşimizinde suçu paylaşım ekibinden olmak paylaşım ekibi gülemez
daha dolu örnek var

Öncelikle imla kurallarında çok zayıfım belki buradan bile ezmeye çalışan olur o yüzden şimdiden ezmeye çalışacak arkadaşlarımdan özür dilerim.

İçimi dökmek istedim zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Birbirimizi üzmeyelim, kırmayalım dostlarım. Eğlenmek, gülmek hatta hep beraber kazanmak varken neden birbirimizin sürekli açıklarını arıyoruz?

Rabbim bereketinizi, kesenizi bol etsin.

Sağlıklı günler abilerim, ablalarım, kardeşlerim...

Ekleme: Yine işte reklamını yapmak için böyle bir konu açmana gerek yoktu diyecek kardeşlerim içinde imzamdaki sitelerime kadar kaldırdım. ) ama yine de seviyorum sizleri