resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar dostlar. Benim bir arkadaşımın annesi evde kendi işini yapan kadınlara teşvik olunması gibi bir sebeple vergiden muaf. Arkadaş SMM panel kurmak istiyor annesinin adına (Yanlış anlaşılmasın vergiden muaf diye onun adına kurmuyor, PayTR vs. onun adına olacağı için). Bu durumda şirket kurmadan SMM Panel kurabilir mi? Yarın bir gün bu arkadaş şikayet edildiğinde vergi cezası yer mi? Satışa başladığında birkaç lamer gelip panelini kapatmazsan seni şikayet ederiz diyebilir mi, derse bunu yapabilir mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
iKaRaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu sahibinin izni ile +takip
Rottmayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faturasını kestikten sonra sorun olmaz.
Zeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mantıklı cevapları merak ediyorum
resulzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-fatura kullanıcısı değil kendisi. Bu normal faturalardan kesse geçer mi onun yerine?
Bedir_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet edilirse ceza yer.
beratxt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlaşılmasın vergiden muaf diye onun adına kurmuyor.
Bana arkadaşınızın durumu pek inandırıcı gelmedi ancak diğer durum için her şey olabilir.
Merhaba ben mali müşavirim. Siz baştan yasal olmayan birşey yaparsınız smm panel işini yapmanız internet üzerinden hizmet satmak demek. Yani alış satış var. Anneniz esnaf muafiyet belgesiyle bu işi yapamaz. Hadi yaptı diyelim. Şikayet durumunda başınız fena halde yanar. Daha detaylı bilgi için pm atabilirsiniz teşekkür ediyorum