AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tatlı atışmaları çok severim, saygı çerçevesinde olduğu sürece bu tip tartışmalardan çok zevk alırım ☺

Evet; ‘ben şike yaptıysam kendim için yapmadım, Fenerbahçe için yaptım’ 😁

Dostum bu tür şeyleri asla sorun etmem. Niyetin tatlı atışma ise ikimiz de birbirimize forma hediye edip tartışmaya devam edebiliriz☺ İstediğin formanın linkini göndermen yeterli 🌸

Bu tür şeyler aslında sorun etmemiz gereken. Galatasaray kazanmış kaybetmiş, benim umrumda değil. Önemli olan herkes hakkıyla kazansın, izlediğimiz maçlardan zevk alalım. Ne siz Galatasaray'dan para kazanıyorsunuz, ne ben Beşiktaş'dan para kazanıyorum. Biz bu futbolun manyağıyız, tutkuyla bağlıyız ve kaliteli maçlar izlemek hepimizin hakkı.

Kaliteli bir futbol maçının olmazsa olmazları da Adalet ve Saygı 'dır. Sorun etmeyişinizden anladığım üzere Adalet kavramı sizin için çok bir anlam ifade etmiyor, "Kazandık mı ? Evet." bakışındasınız. Bu sporda ve rekabette olması gereken en son şeydir. Saygı açısından da "Rakibimiz bile değilsiniz" demeniz zaten her şeyi açıklıyor.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi kulüpler her zaman birbirlerine rakiptir. Aksini düşünmek saygısızlıktan başka bir şey değildir.

Niyetim tatlı veya sert atışmak değil. Çocukluk aşkımı "rakibimiz değil" diye belirten birisiyle zaten atışmam.

Yukarıda 2 mesajımda da ortaya çıkarırım demiştim fakat sanırım çok niyetiniz yok Kalbinizi kırdıysam affola, iyi forumlar