Merhabalar herkese,

Ben Clickbank'te satmak için İngilizce Instagram ekitabı hazırlıyordum. Bunu 9 Ağustos 2019'da yazmaya başlamışım (bütün editler, Google Docs'ta kayıtlı) daha bitmedi, %70 civarında falan. Hedefim bunu bitirip, sonrasında bütün takipçi/beğeni satan yerlerle iletişime geçip affiliate olarak onlara sattırmaktı. $25 dolara satarım kitap başına, $18'ini satışı yönlendiren alır, Clickbank'ten sonra bana $5-6 civarında bir şey kalır diye düşünüyordum, böyle daha fazla bir kitleye ulaşabilirim diye hayal ediyordum. Ancak kitap bir türlü bitmedi, sürekli daha hazır değil, daha iyisini yapabilirim diye devam ediyordum ama zaten Ağustos'tan sonra neredeyse hiç dokunamadım.

Kitap şu anda 106 sayfa oldu ve 24.982 Kelime gözüküyor (Başlıklardı, falan hepsi içerik değildir diye tahmin ediyorum, yanlış yönlendirmeyeyim.). Amerika'da okuduğum için İngilizceme güveniyorum ama tabi ki hatalarım olmuştur. Bunu alacak kişinin, ya kendisi ya da bir makale yazarıyla kalan %30'unu bitirmesi, editörlük hizmeti alması profesyonel birisinden sonra da websitesini yaptırması lazım.

İstediğim fiyat: 4000 TL (Yanında örneklerde kullandığım Instagram hesabını da vereceğim.)

Detaylar ve sorular için ÖM atabilirsiniz.

Not: Neden kendin bitirip satmıyorsun diye soracaklara, bu ekitaba başladığımda işsizdim, ancak şu anda çalışıyorum ve akşamları ve bazen haftasonları da haftaiçi işimden kalanlarla uğraşmam gerekiyor.