Trabzon da uzungöl ve sultan murat Yaylası, Atatürk Köşkü, Rize de Ayder zil kale ve o bölgede bulunan yaylaları(pokut) gezmen yeterli. Trabzon merkezde meydan ve uzun sokak, yemek yemek için şahbazoğlu veya kaan olta balık, Rize de ise mutlaka kuru fasulye(lale Lokantası, Çayeli) pilav ve döner olabilir.
çok teşekkür ettim hocam.
Coronanın patladığı yerler. Dikkat edin hocam
Hocam Trabzonlu olarak Trabzon'u özetleyeyim. Trabzon rakım yükseldikçe yaşanır. Trabzon merkezde yapacak olduğun aktiviteler ile kendi şehrinde yapacak olduğun aktiviteler arasında herhangi bir fark yok. Özetle; Akçaabat Çal Mağarası, Akçaabat Haçka Yaylası (bu ikisi birbirine yakın yerler), ortalama 150-200 TL'ne kıymak istersen Sümela Manastırı, tabiki Rize yoluna geçerken Of'a uğrayıp Uzungöl'e gitmeni önereceğim. Her ilçenin harika yaylaları var. Benim sana önerebileceğim yayla turistik açıdan gezebilecek olduğun Haçka yaylasıdır. Şu sıralar mevsimsel olarak yağmur bol olur ancak kar yağmadan gidersen iyi olur. Yolları da iyidir. Oralarda olsam seni misafir edebilirdim.
çok teşekkürler düşünmen yeter hocam. Verdiğin güzel bilgiler için de teşekkür ediyorum tüm yorumları harmanlayıp bir rota çizeceğm inşallah.
Hevesinizi kırmak istemem kış ayındayız ve bu tarihlerde oralar özellikle yaylalar karla kaplı olacak yollar belki açık bile olmayacak bunları da hesap edin çokta dikkat edin hayırlı yolculuklar
teşekkürler hocam artık olduğu kadar

güzel bir anı olur.