Yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar R10+ verdik

emrerusen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ve kullanışlı gözüküyor hocam manisanın her yerine sipariş götürüyor musunuz?
Manisa Merkez, Yunusemre, Şehzadeler, Sanayi ve Muradiye bölgelerine teslim ediyoruz. Şuan köylere malesef gönderim yapamıyoruz. Çünkü bazı köyler 40-50km uzaklığında olabiliyor. Yol masrafları ürünü kurtarmıyor.
mtd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olmuş ama yavaş çalışıyor
LinuxRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel gözüküyor site ancak mesela şu sayfa çok hoş konsept olarak
https://www.manisacicekci.com.tr/urunler/kutuda-guller
siyaha siyah hoş durmuş
ama mesala şu
https://www.manisacicekci.com.tr/uru...aksi-cicekleri
biraz açık renkler ancak bunları da siyah yapsanız kullanıcıya böyle göndereceğinizden siyah gelmedi diyip sıkıntı çıkarabilir ondan mantıken böyle olması gerekicek bunları göze alınca da site hoş duruyor.
Dikkatiniz için teşekkür ederim, konsept çalışmasında buketleri ve aranjmanları bitirdik, saksı çiçeklerinde çekimlere ve düzenlemelere bu hafta geçeceğiz. Diğer görsellere göre biraz acemi duruyor. Çok haklısınız.

CezaLet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir müşteri olsam beni ikna ederdi. Çoğu çiçekçinin kendi sitesi güven vermiyor. Şimdi ben buraya ödeme yapsam sipariş onlara ulaşır mı sorusundan öteye gidemiyor benim için. O yüzen çiçek sepetine yöneliyordum. Fakat bu site beni ikna ederdi.
Çok teşekkürler, biz de bunu önceki sitelerimizde yaşamışdık ve gerek tasarımlar gerekse kullanım olarak yeni nesil bu siteye geçiş yaptık. Daha bir takım eksiklikleri var, elimizden geldiğince tamamlayacağız Yorumunuz çok motive etti.

enisyavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Güvenilir alışveriş aşağıda kalıyor biraz o bozuyor onun dışında güzel bu arada iPad 7.nesil ekranında kontrol ediyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim, sanırsam düşük çözünürlüklerde slider kısmında kaymalar var, yazılım konusunda ilgilenen firmaya bu konuyu yazdım. Sayenizde bizde farkettik.

Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gayet güzel ama 2 li ürün olup yanda slider olan yerde boşluk kalmış ekran boyut farkından sizde öyle olmuyor olabilir ancak bende 15.6" bir laptop var orasına müdehale yapabilirsiniz
Bizde bu konu sayesinde farkettik, iyiki bu konuyu açmışız. sanırsam düşük çözünürlüklerde slider kısmında kaymalar var, yazılım konusunda ilgilenen firmaya bu konuyu yazdım. Sayenizde bizde farkettik.

mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
27'' monitörden bakınca güzel duruyor

595x937 çözünürlüğüne gelince patlıyor site
Çok düşük çözünürlüklerde kaymalar var, sayenizde bu sorunu farkettik. İşin yazılım boyutuyla alakalı olduğu için yazılım ekibine ilettik. Çok teşekkür ederiz